Visning bokauksjon: Eldre og nyere sjeldne bøker

Tirsdag 28. og onsdag 29. november blir det visning av bøkene som frembys på auksjon onsdag 13. desember.

Icon of a placeKverneland

Icon of a ticket

Free

Gamle bøker

Er du rutinert samler eller bare over gjennomsnittlig interessert i bøker? Da er det gode muligheter for at du på vår bokauksjon vil finne noe av interesse.

Vi frembyr bøker innenfor en rekke ulike emner og sjangre, fra de siste fire århundrer. Klassisk norsk skjønnlitteratur og samtidslitteratur, polarlitteratur og eksemplarer med signatur/dedikasjon, barnebøker og andre fine illustrerte bøker, Asbjørnsen & Moe og annen viktig kulturhistorie knyttet til norske forhold. Felles for bøkene på våre auksjoner er at de er uvanlige, at de kan være svært vanskelige å oppdrive også i antikvariatene.

Vi er et av de norske antikvariatene med lengst fartstid, og et av få som avholder bokauksjoner. Dette blir den 75. i rekken.

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Kverneland?

This event will take place in Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!