UTSATT Den uklassifiserbare

Anne Carson, Robert Currie og Linn Ullmann

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Anne Carson må dessverre utsette sitt besøk til Litteraturhuset 16. mars. Vi beklager på det sterkeste, og gjør alt vi kan for å finne en ny dato.

Billetter kjøpt på internett vil refunderes automatisk til kjøpers konto innen 5 virkedager.

Billetter kjøpt i Litteraturhusets administrasjon refunderes til verdikort som kan benyttes ved kjøp av billetter til andre arrangementer i regi av Litteraturhuset. Send en epost til post@litteraturhuset.no (mailto:post@litteraturhuset.no) med kopi av billetten eller oppgi billettnr, i tillegg til din postadresse. Frist for refundering av kjøpte billetter er 16. mars.

For spørsmål om refundering av billetter, send en epost til post@litteraturhuset.no (mailto:post@litteraturhuset.no) eller ta kontakt med adminstrasjonen, som er åpen 10-15 mandag til fredag. Ny dato for arrangement vil bli annonsert på våre nettsider og i nyhetsbrev så snart det er klart.

Den kanadiske forfatteren Anne Carsons verk er vanskelig å definere. De er hybrider. Bøkene beveger seg mellom essay, prosa, kritikk, oversettelse, dramatisk dialog, fiksjon og fakta.

Anne Carson regnes som en av samtidens fremste engelskspråklige lyrikere. Hun er også oversetter og professor i klassisk litteratur og filologi, og antikke referanser, som Sapfo og Evripides, dukker stadig opp i verkene hennes. Carson tematiserer imidlertid også stemninger typiske for vår tid. Og det at hun skriver sammen antikke referanser, filosofiske betraktninger og gjenkjennelig hverdag, gjør at diktene hennes framstår som både lærde og tilgjengelige samtidig. Tone Hødnebø har stått for den vakre norske gjendiktningen av Glass og ironi og Gud fra 2014. «Jeg gir den boka til alle som leser», har forfatterkollega og fan Linn Ullmann uttalt. Nå møtes de to til samtale. Etter samtalen blir det opplesning ved Carson og den britiske kunstneren Robert Currie. De to har gjort en rekke prosjekter sammen og er særlig kjent for nyskapende opplesninger der de drar veksel på Curries bakgrunn fra billedkunst- og performance-feltet. Wergeland Litteraturhuset Anne Carson, Robert Currie og Linn Ullmann

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!