Om norsk narkotikapolitikk

Saklig søndag med Jan Arild Snoen

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Saklig søndag med Jan Arild Snoen

Debatten om liberalisering av narkotikalovgivningen kom for alvor til Norge i 2016, da helseminister Bent Høie foreslo avkriminalisering av alle narkotiske substanser. Rusreformen ble nedstemt i Stortinget, men opinionen har lenge beveget seg i liberal retning. Kanskje vil neste slag stå om legalisering, i første omgang av cannabis.

Jan Arild Snoen er spaltist i blant annet Aftenposten og Minerva, og har flere utgivelser bak seg – om blant annet Donald Trump og stormaktskonflikten mellom USA og Kina. Med utgangspunkt i sin siste bok Legaliser nå!, får vi denne søndagen et opplysende og engasjert foredrag om behovet for en endring av den norske narkotikapolitikken – med vekt på hva som skjer i europeiske land som er i ferd med å legalisere, og erfaringene fra Canada, som legaliserte cannabis i 2018. Vel møtt!

Norli Litteraturhuset Litteraturhuset Skram Gratisbilletter legges ut mandag 6. februar kl. 9 https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/om_narkotikapolitikk_i_norge_saklig_soendag_med_jan_arild_snoen Saklig søndag Politikk og samfunn

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!