Nytfestivalen: Sexfester hva, hvem, hvordan?

Panelsamtale: Hvordan ser en sexfest ut i Norge anno 2023?

Icon of a placeWergeland

Icon of an id badge

Organised byNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Vi kjenner til historier om sexfester og orgier fra tidenes morgen, og det har alltid pirret vår nysgjerrighet. Samtidig er det noe de fleste av oss ikke har personlig erfaring med eller kunnskap om, og ryktene, mytene og forestillingene blir desto villere.

I denne panelsamtalen ønsker vi å dykke under overflaten. Hvordan ser en sexfest ut i Norge anno 2023? Hvem er det som kommer på slike fester? Og hvordan foregår det egentlig? Er du rede til å gi slipp på noen fordommer, så kom på denne samtalen med både arrangører av og deltakere på ulike typer sexfester.

Med Egil fra ClubX, Sofia Su med flere.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Wergeland?

This event will take place in Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!