Nytfestivalen: Nærhet, nervesystem og nytelse

I denne foredragsworkshopen med Lotte Pia Stenfors kan du lære mer om deg selv og andre. Kanskje kjenne igjen noen mønstre, kjenne hvordan de viser seg i kroppen og her og nå.

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Organised byNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

I seksualiteten og kjærligheten sin er det godt å kunne være ordentlig til stede. Å kunne kjenne hva man vil og ikke vil, og finne måter å vise det på. Å uttrykke hele seg som man er. Slappe av, leke. Tilknytningsmønstrene våre, måten nervesystemene våre styrer tilstanden vår på, har mye å si for at det blir mulig.

Mønstrene vi har, viser seg i kropp og følelser, i kommunikasjon, intimitet, og forholdet til egne og andres grenser og behov. Kanskje holder vi oss tilbake fra å uttrykke oss helt, eller det bruser over for oss når noe blir vanskelig i en relasjon.

Kanskje er det når det faktisk blir veldig bra at det slår krøll på seg? Det blir vanskelig å ta imot noe godt, eller å være tydelig om sine behov? Mønstrene bor i kropp og nervesystem, og kan overta enda vi ikke vil det.

I denne foredragsworkshopen kan du lære mer om deg selv og andre. Kanskje kjenne igjen noen mønstre, kjenne hvordan de viser seg i kroppen og her og nå.

Du får kunnskap og får enkle øvelser/metoder til å hjelpe deg selv i hverdagslivet, og til å få mer kontakt med deg selv og andre. Mer futt og klarhet, eller mer ro og tilstedeværelse. Velkommen!

Med Lotte Pia Stenfors.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Skram?

This event will take place in Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!