Nytfestivalen: Jeg kan ikke si hva jeg driver med

Vi vil sette søkelyset på mobbing, diskriminering og utestengning av voksne personer som lever ut sin seksualitet på en helt lovlig, men for noen en uvanlig måte

Icon of a placeWergeland

Icon of an id badge

Organised byNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Selv om seksuelt mangfold som poly, kink og BDSM stadig blir mer synlig i offentligheten gjennom artikler, tv-programmer og podcaster, er terskelen høy for å stå fram med dette. Og det med god grunn. Eksempler på mobbing og trakassering er det nok av, og noen er også redde for å miste jobben. Klubber havner ofte i et negativt søkelys, og blir utsatt for alt fra politirazziaer til kansellering fra bankforbindelser. Det er ikke rart at det forblir «undergrunnskulturer».

Vi vil sette søkelyset på mobbing, diskriminering og utestengning av voksne personer som lever ut sin seksualitet på en helt lovlig, men for noen en uvanlig måte. Mange av eksemplene vi har samlet kommer sjelden opp i dagslyset, fordi det bare vil gjøre ting enda vanskeligere for de som står i det. Det er på tide å sette en stopper for dette.

Velkommen til panelsamtale med fagpersoner og andre som har kjent dette på kroppen.

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Wergeland?

This event will take place in Wergeland. Wergeland er Litteraturhusets storstue, med amfi og stolrader.

Bilde av Litteraturhusets hovedsal Wergeland

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!