Nytfestivalen: Hvordan en bedre seksualitet med fokus med kropp, nervesystem og pust?

Foredrag med Anders Røyneberg.

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Organised byNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Når kroppen og nervesystemet vårt er i balanse, flyter seksualiteten vår. Kroppen og seksualfunksjonene fungerer, og vi får gode seksuelle opplevelser. Å samtale om seksualitet er viktig, men i dette foredraget vil jeg vise og forklare deg hvorfor det å jobbe med kroppen er like viktig, om ikke viktigere.

Seksuelle problemer som ereksjonsproblemer, lystproblematikk og smerter har ofte en kroppslig årsak som trenger en kroppslig forståelse og metode for å løses. Er du nysgjerrig på hva som kan gi deg bedre kroppskontakt, er du velkommen til dette foredraget. Første del vil være en teoretisk del og så runder vi av med en enkel pusteteknikk som for mange vil kunne bedre seksuelle funksjoner og opplevelser på sikt.
Med Anders Røyneberg.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Skram?

This event will take place in Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!