Nytfestivalen: Furtebua live

Ærlig samtale om mannlig seksualitet

Icon of a placeSkram

Icon of an id badge

Organised byNytfestivalen

Icon of a ticketFestivalpass/dagspass

Illustrasjon med logo og tidspunkt for Nytfestivalen 2023

Furtebua er en platform for åpenhjertig, sårbar og inspirerende samtale mellom to (heterofile cis) menn om alt av mannlige og menneskelige erfaringer. I dette arrangementet er det ærlig og eksponerende samtale om mannlig seksualitet og hvordan sex oppleves fra mannens side: Kåthet, fantasi, fokus på pikken, seksuell dynamikk, dominans/aktiv og submissiv/passiv, dyrisk energi og alt vi ikke snakker om til vanlig. Samtalen inviterer til spørsmål og innspill fra publikum.

Foredragsholdere: Torstein Schøitz Worren og Anders Wilmann.

Arrangementet er en del av Nytfestivalen, en feiring av vår seksualitet. Det er en trygg, stuerein og inkluderende arena der du kan få kunnskap og inspirasjon om god sex og positiv seksualitet.

Den enkelte arrangør er ansvarlig for arrangement og tekst, innhenting av fototillatelse og fotokreditering. For spørsmål om innhold, deltakere eller andre detaljer, ta kontakt direkte med arrangøren.

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Skram?

This event will take place in Skram. Skram er den nest største salen på Litteraturhuset, lokalisert i andre etasje.

Bilde av salen Skram på Litteraturhuset med tomme stolrader

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!