Leksikon til et ufødt barn (Flyttet fra 18.9)

Karl Ove Knausgård og Ane Farsethås

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Karl Ove Knausgård skremte nok noen med uttalelsen om at han satte punktum for forfatterkarrieren da siste bind av Min kamp var publisert. Siden den gang har han imidlertid gitt ut både essays og etablert seg som forlegger. Og nå har han heldigvis nok en gang titler med på høstlista.

Om høsten heter den første av det som sies å være fire nye planlagte utgivelser. Her forklarer han verdens materialitet for et ufødt barn, og teksten tar utgangspunkt i et brev fra forfatteren til barnet. Hva kan barnet forvente seg av verden utenfor, av et liv? Hva består verden av når man isolerer de ulike fenomenene og går tettere på dem ett og ett?

Knausgård er en av få som har mottatt Kritikerprisen for debutboka si, og har i tillegg fått både Brageprisen og Gyldendalprisen. Flere av bindene av Min kamp har også blitt shortlistet til de viktigste internasjonale prisene for oversatt litteratur, deriblant Independent Foreign Fiction Prize og IMPAC Dublin Literary Award i Storbritannia og Best Translated Book Awards i USA. Men nå er det Om høsten det handler om, som forlaget betegner som en personlig encyklopedi om alt fra stjerner til tyggegummi. Møt forfatteren på Litteraturhuset i samtale med Morgenbladets Ane Farsethås.

 Dette arrangementet var opprinnelig satt opp den 18.september. Arrangemenet er derfor dessverre utsolgt. Kjøpte billetter til den 18. september kan benyttes til arrangementet den 28. oktober.

Kjelleren Kverneland Wergeland Litteraturhuset Karl Ove Knausgård og Ane Farsethås

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!