Kurs i produktledelse - dag 1

Product Management (ICP-PDM). Bli med på et todagers dypdykk i produktledelse, og lær hvordan du utvikler skikkelig gode produkter i tråd med virksomhetens visjon og overordnede mål.

Icon of a placeKverneland

Icon of an id badge

Organised byAWA Norge

Icon of a ticket18 000 ,-

Banner med illustrasjoner og bilde av mann med caps

Bli med på et todagers dypdykk i produktledelse, og lær hvordan du utvikler skikkelig gode produkter i tråd med virksomhetens visjon og overordnede mål. Du vil også lære om hvordan dere kan sørge for at produktene er strategisk riktig plassert i markedet, og utvikle riktig visjon og strategi.

Alt dette og mer vil du lære hvordan du gjør i praksis av Timoté Geimer. Han er en svært erfaren produktcoach og bl.a. forfatter av boka «How to Run Interviews During Product Discoveries: A Practical Guide for Product Builders».

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Kverneland?

This event will take place in Kverneland. Kverneland er en lys sal med utsikt mot Slottsparken.

Bilde av salen Kverneland på Litteraturhuset, med en stor veggillustrasjon som viser norske forfattere, tegnet av Steffen Kverneland.

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!