Jenta som ville redde bøkene

Skolebesøk for 1. og 2. trinn

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Skolebesøk for 1. og 2. trinn

Et bibliotek kan være et magisk sted, fullt av fantastiske, morsomme og spennende bøker. Anna elsker bøker, og derfor er bibliotekaren fru Monsen en av hennes aller beste venner. Og dem hun leser om i bøkene, blir også vennene hennes.
Men en dag forteller fru Monsen sannheten om hva som skjer med bøkene som ingen låner: De havner i den mørke kjelleren – og blir kastet.
Det er ikke til å tro. Og hva vil skje med dem som bor inni bøkene da? Anna forstår at hun må gjøre noe – hun må redde bøkene!

Det er Klaus Hagerup som har skrevet boka Jenta som ville redde bøkene og Lisa Aisato som har illustrert den. Denne uka inviterer Litteraturhuset 1. og 2. trinn til en forestilling basert på boka, sammen med fortellere Marianne Sundal og Kristine Haugland og musiker Sofie Mortvedt.

Det blir forestillinger onsdag 25., torsdag 26. og fredag 27. mars og dessuten tirsdag 5. og onsdag 6.mai. Alle datoer tre klokkeslett: 9.30, 10.45 og 12.00. Varighet cirka 45 minutter. Påmelding til skole@litteraturhuset.no (mailto:skole@litteraturhuset.no).

Litteraturhuset Leser søker bok Wergeland Elever fra 1. og 2.trinn Påmelding til skole@litteraturhuset.no Skolebesøk Forfattermøter vår 2020

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!