Jahn Teigen i våre hjerter

Med Marie Bergby Handeland og Morten Liene

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

En hel generasjon nordmenn har vokst opp med Jahn Teigen. I skjelettdrakt, som halvparten i åttitallets store kjendispar, som ustoppelig deltaker i Melodi Grand Prix. Men også som kunstner med en stor stemme og et raust repertoar av ærlighet, sårhet, galskap og melodilinjer som aldri gir slipp.

Nå har Jahn Teigen fylt 70 år, og ingenting er mer naturlig enn at Litteraturhuset feirer med hyllestkonsert og marsipankake. De to scenekunstnerne Marie Bergby Handeland og Morten Liene har sammen laget forestillingen Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger. Her tar de for seg noen av hans perler, som Optimist, Mil etter mil og Bli bra igjen. En sakral og opphøyd Teigen, hevdes det. Som får følge av femtitallsorgel.

Forestillingen varer i en halv time, og etterpå spiller vi Teigen-favoritter og legger til rette for allsang hvis ønskelig, så lenge det er kake igjen.

https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/jahn_teigen_i_vaare_hjerter_med_marie_bergby_handeland_og_morten_liene/kQQgtMexbg Med Marie Bergby Handeland og Morten Liene Litteraturhuset Nedjma 50,- inkludert marsipankake

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!