Forfattermøte med Alice Lima de Faria

Skolebesøk for 1. og 2. trinn

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Skolebesøk for 1. og 2. trinn

Alice Lima de Faria har skrevet og illustrert to fine bildebøker. Den første het Det var ikke jeg! sa Robinhund, og her møter vi den lille ivrige Robinhund som får skylda for alt det gale som skjer i barnehagen. Men det var ikke han som gjorde det! Det var i hvert fall ikke noe han gjorde med vilje! Boka ble tildelt Kulturdepartementets debutantpris for 2015.

I Fuglefesten handler det om flaggermusa Flapps og bestevennen Mark. Alt går i stå for Flapps da hun får vite at Mark er invitert på en fest hun ikke får være med på: en fest for dem som er våkne på dagtid! Mark sovner, og da ruller Flapps ham inn i gavepapir og gir ham bort til bursdagsfuglen, og så får hun komme inn på festen. Men hvordan oppfører man seg på fest? Hvordan unngår man å sovne? Og hva kommer egentlig til å skje med fuglebursdagsgaven Mark?

Denne uka besøker Alice Lima de Faria Litteraturhuset. Det blir forfattermøter mandag 19., onsdag 21. og torsdag 22. november kl. 9.30, 10.45 og kl. 12.00. Møtet varer om lag 40 minutter. Påmelding til skole@litteraturhuset.no (mailto:skole@litteraturhuset.no).

Litteraturhuset Wergeland Skolebesøk For barn og unge Forfattermøter høst 2018 Gratis med påmelding

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!