Forfattarmøte med Camara Lundestad Joof

Skulebesøk for vidaregåande skule

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Skolebesøk for ungdomsskole

Fredrik skal spille den store kampen. Den som skal avgjøre om han får en proffkarriere. Men i siste liten forandres alt. Han blir flyttet til en annen posisjon på banen, og faren hans dukker plutselig opp, etter ikke å ha latt høre fra seg på fem måneder.

Michael Stilsons debutbok fra 2018 heter Bare spille ball. Michael har selv bakgrunn som proffspiller og kjenner fotballverdenen godt fra innsiden. Romanen hans har blitt hedret med Norske barne- og ungdomsbokforfatteres debutantpris Trollkrittet, og i vår ble han tildelt den gjeve Uprisen, der ungdomsskoleelevene selv stemmer fram en vinner. Det handler om fotball. Men vel så mye handler det om å være på vei inn i voksenverdenen og om å ta viktige valg når man føler at alle rundt en forventer alt mulig: foreldre, trenere, kompiser, kjærester. Og hvorfor gjør vi alle de tingene vi gjør? Dette snakker Michael om på Litteraturhuset.

Det blir forfattermøter tirsdag 26., onsdag 27. og torsdag 28. november, alle dager kl. 9.30, kl. 10. 45 og kl. 12. Møtene er for elever på ungdomsskolen og varer ca. 45 minutter. Påmelding til skole@litteraturhuset.no.

Litteraturhuset Wergeland Skolebesøk For barn og unge Forfattermøter høsten 2019

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!