Finn din indre visdom med Life Alignment

Vi er så heldige å få grunnlegger av Life Alignment og healer Jeff Levin til Oslo 12 juni.

Banner

Vi er så heldige å få grunnlegger av Life Alignment og healer Jeff Levin til Oslo 12 juni. Han vil bli intervjuet av Kristin Norenberg fra Universal Balance, i tillegg vil Jeff demonstrere Life Alignment og hvordan det kan brukes til å leve i balanse og finne miraklene i deg!

Jeff Levin omtales som "Snåsamannen fra Sør-Afrika”. Les mer

Intervju med Jeff Levin av Jannecke fra Wisdom from North, i 2023

Klipp fra intervjuet med Jannecke i Wisdom from North

Har du noen gang følt deg mentalt, fysisk eller følelsesmessig tom og ønsket å oppleve en dypere forbindelse med deg selv og verden rundt deg? Da kan Life Alignment være noe for deg.

Life Alignment er en helhetlig tilnærming til balanse og personlig vekst, som bruker kraften i vår høyere bevissthet og energi for å balansere kropp, sinn og sjel.

Og nå har du en fantastisk mulighet til å lære mer om denne transformative praksisen fra grunnleggeren selv, Jeff Levin.

Jeff Levin vil bli intervjuet av Kristin Norenberg fra Universal Balance. Kristin har lang erfaring innen Life Alignment og har i tillegg skrevet bøkene «Balansekvinnen» og «Med Hjertet som GPS». Vi ser frem til en spennende samtale mellom disse to.

I tillegg vil Jeff demonstrere Life Alignment med frivillige deltagere fra salen, slik at du kan se dette kraftfulle verktøyet i aksjon.

Albert Einstein sa: "Fremtidens medisin vil være frekvensmedisin". Dr. Jeff Levin skapte i 1991 den revolusjonerende metoden for energimedisin som heter Life Alignment, og som fokuserer på årsaken til ubalanser heller enn å fokusere på symptomene.

I dag har Life Alignment hjulpet tusenvis av mennesker på alle kontinenter med å skape et liv fylt med kraft, kjærlighet og god helse.

Gjennom Life Alignment kan du få et liv i balanse:

  • Bli bedre kjent med den ekte og autentiske deg
  • Transformere gamle overbevisninger, mønstre og blokkeringer
  • Få et bevisst forhold til relasjonene dine, jobben din og økonomien og ta beslutninger som leder deg i riktig retning
  • Gi slipp på fortiden for å skape din nye virkelighet
  • Ha en kropp full av helse og vitalitet

Benytt denne muligheten til å lære av Jeff Levin!

Vi er utrolig takknemlige for at han tar turen fra Sør-Afrika og hit til oss nå. Det vil gå noen år før vi får Jeff tilbake, dersom vi gjør det – så vil du oppleve Jeff bør du benytte denne unike muligheten og komme den 12 juni-

Begrenset antall plasser.

Foredraget holdes på lett forståelig engelsk.

Du er hjertelig velkommen!

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Nedjma?

This event will take place in Nedjma. Nedjma er en mellomstor sal i Litteraturhusets tredje etasje.

Bilde av salen Nedjma i 3. etasje på Litteraturhuset med tomme stolrader.

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!