Å utforske og dele erfaringer om vår sanne, kreative, innerste natur

Velkommen til et møte der vi vil snakke om og dele erfaringer om vår indre natur, ofte kalt sjelen.

Icon of a placeBerner

Banner
Jan Karlseng (psykiater), Runa Helmersen ( Psykomotorisk terapeut) og Michael de Vibe (lege)

Vi lever i en tid som fokuserer mye på alt det ytre – som preges av kaos og usikkerhet – kan vi finne noe positivt og styrkende ved å vende oppmerksomheten innover? Og i så fall hvordan?

I vårt indre landskap kan vi finne mange gode kvaliteter ved oss selv, når vi blir stille og lytter innover innenfor tanker og følelser. Her kan vi finne håp og inspirasjon, styrke og helbredelse, eller bare dyp fred.

Her er den intense gleden over å være til og følelsen av gjennomtrengende kjærlighet. Her er vår kontakt med enhetsfeltet, herfra kommer intuisjonen og nåden. Her finner vi vår indre veileder og samvittigheten(betrakteren). Det er her Børli, Fosse og mange forfattere finner sitt «skriverom». Ja, kunstnerens viktigste kreativitet kommer herfra. En kreativitet vi alle har i oss og som vi bruker på hver vår måte.

I kriser som alvorlig sykdom eller ved traumatiske erfaringer åpnes det indre landskapet for mange på en måte som kan være overraskende og ny. Det kan være godt å dele slike erfaringer og forstå at det er en naturlig del av vår bevissthet å erfare såkalt utvidet bevissthet, oversanselige opplevelser eller ut-av-kroppen-opplevelser.

Det vil bli noen korte innledninger der møtelederne deler egne erfaringer og refleksjoner og gir noen korte øvelser som kan vise en vei inn i dette indre landskapet. Så åpnes det for deling og åpen dialog.

Velkommen til en inspirerende stund.

Påmelding kr 150 vipps til 97744075 Jan Karlseng

Michael de Vibe (lege), Kjersti Almåsvold (Leder PIN,NFP), Runa Helmersen ( Psykomotorisk terapeut) og Jan Karlseng (psykiater)

The individual organizer is responsible for the event and text, obtaining photo permission, and photo credit. For questions about content, participants, or other details, please contact the organizer directly.


Do you want to rent Berner?

This event will take place in Berner. Berner-kjelleren er en mellomstor sal i underetasjen på Litteraturhuset.

Bilde av salen Berner i kjelleren på Litteraturhuset, med et portrett av Mia Berner på veggen.

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!