Å gjøre som man vil

Lese- og fortellerstund med Torgrim Mellum Stene

Icon of a place

Icon of an id badge

Organised byLitteraturhuset

Lese- og fortellerstund med Torgrim Mellum Stene

Julian er en havfrue handler om Julian og bestemoren hans. Julian kler seg i smykker og gardiner og ser akkurat ut som de nydelige havfruene han har sett på t-banen. Blir bestemor sur av at han roter, eller finner hun fram flere smykker? Boka er laget av Jessica Love og oversatt fra engelsk av Eivind Sudmann Larssen.

I Prinsesse Henrik er det Henrik som liker å ta på seg fine ting. Han vil så gjerne ha på seg søsterens ballkjole og høyhælte sko når det er karneval i barnehagen! Boka er laget av Michaël Escoffier og Roland Garrigue, mens oversetteren er Rosa K. N. Thoresen. I begge bøkene handler det om å gjøre som man har lyst til, selv om noen andre kanskje synes det er rart. Dette er bøker om å være modig, være seg selv og å teste ut hvordan det er, både å være havfrue og prinsesse. Det er Torgrim Mellum Stene som leser og forteller om både Julian og Henrik.
Passer for barn fra fire år.

Litteraturhuset Kjelleren Barn fra fire år For barn og unge Billettsalg fra 17. februar kl. 9.00 https://litteraturhuset.ticketco.events/no/nb/e/aa_gjoere_som_man_vil

Andre anbefalte arrangementer

Sign up for our newsletter

Sign up for our weekly newsletter – and get exciting news and events in your inbox every week!